Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Leckey Mygo sedež

Mygo terapevtski sedežni sistem skozi aktivno sedenje zagotavlja podporo telesu, okrepi trup in prepreči slabo držo, ki ovira otroka med hranjenjem. Poravnan položaj aktivno pomaga otroku in je potreben pri otrocih s težavami pri hranjenu.

Sedežni sistemi so namenjeni zagotavljanju ustrezne ravni posturalne podpore za vsakega otroka, poleg tega pa nudijo udobje, zaščito kože in stabilnost, da omogočajo vsakodnevne funkcionalne dejavnosti doma in v šoli. Je zelo prilagodljiv in lahko raste z otrokom z različnimi nastavitvami. 

Štiritočkovni medenični pas zagotavlja, da ostane v pravilnem anatomskem položaju z optimalno podporo. Prilagodljiva sakralna opora pomaga pri korekciji ali prilagoditvi nagiba medenice.

Možnost nastavitve kota hrbtnega naslona se prilagodi anatomsko pravilnemu položaju, tako da boki ostanejo na ustreznem mestu, ko je naslon sedeža nagnjen nazaj. 

Prožno skoliozo lahko obvladujemo z uporabo stranskih nosilcev v povezavi z medeničnim pasom, da zagotovimo pozicioniranje v treh točkah.

Velikosti:

  • Mygo sedež 0 (1-5 let)
  • Mygo sedež 1 (3-10 let)
  • Mygo sedež 2 (8-14 let)
  • Mygo sedež 3 (10-16 let)

Tehnične značilnosti

Velikost 0:

1 - 5 let

Velikost 1:

3 - 10 let
Velikost 2:

8 - 14 let

Velikost 3:

10 - 16 let

Nosilnost (0):

do 35 kg

Nosilnost (1):

do 50 kg

Nosilnost (2):

do 60 kg

Nosilnost (3):

do 70 kg
Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe