Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Vzmetnica iz HR pene - utori

HR pena je za razliko od navadne poliuretanske pene veliko bolj zračna ter z dodelano celično strukturo. Gre za peno, ki se uporablja za izdelavo vrhunskih ležišč iz pene. Specifične lastnosti pene so: antibakteričnost, antialergenost in elastičnost.

Jedro ležišča je iz 12 cm HR pene z utori (prikazano na sliki spodaj) z možnostjo izbire različnih prevlek. Standardna dimenzija ležišča je 200 x 90 x 12 cm; možno pa ga je izdelati tudi v drugih dimenzijah po naročilu.

Najpogostejši prevleki sta:

  • prevleka iz poliestra, neprešita – enoslojna: prevleka je snemljiva ter pralna do 95°C, primerna za sterilizator in kemijsko čiščenje. Žakardno pletivo omogoča maksimalno zračnost in voluminoznost. Tkanina je ognjevarna.
  • prevleka iz zaščitne medicinske tkanine (nepremočljiva): snemljiva prevleka iz zaščitnega nepremočljivega materiala, ki je izdelana iz posebne, za vodo neprepustne medicinske tkanine, pralne pri 95°C. Zaščitna prevleka ščiti posteljni vložek pred telesnimi izločki, mazili, tekočinami, olji in krvjo. Ne prepušča pršic in povzročiteljev okužb.

Na zalogi
Spletna cena: od 183,30 €

Tehnične značilnosti

Dimenzija vzmetnice:

200 x 90 x 12 cm

Prednosti

  • boljša zračnost
  • lažje in lepše prepogljiva
Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe