Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Vzmetnica iz spominske pene

Spominska pena deluje pod vplivom telesne toplote in sicer se zmehča in prilagodi telesu, kar daje občutek udobja ter lahkotnosti. Pena je antibakteriološko obdelana ter onemogoča delovanje pršic ter bakterij. HR pena je za razliko od navadne poliuretanske pene veliko bolj zračna ter z dodelano celično strukturo. Gre za peno, ki se uporablja za izdelavo vrhunskih ležišč iz pene. Specifične lastnosti pene so: antibakteričnost, antialergenost in elastičnost.

Jedro ležišča je iz 3 cm spominske pene in 9 cm HR pene z možnostjo izbire različnih prevlek. Standardna dimenzija ležišča je 200 x 90 x 12 cm; možno pa ga je izdelati tudi v drugih dimenzijah po naročilu.

Najpogostejši prevleki sta:

  • prevleka iz poliestra, neprešita – enoslojna: prevleka je snemljiva ter pralna do 95°C, primerna za sterilizator in kemijsko čiščenje. Žakardno pletivo omogoča maksimalno zračnost in voluminoznost. Tkanina je ognjevarna.
  • prevleka iz zaščitne medicinske tkanine (nepremočljiva): snemljiva prevleka iz zaščitnega nepremočljivega materiala, ki je izdelana iz posebne, za vodo neprepustne medicinske tkanine, pralne pri 95°C. Zaščitna prevleka ščiti posteljni vložek pred telesnimi izločki, mazili, tekočinami, olji in krvjo. Ne prepušča pršic in povzročiteljev okužb.

Na zalogi
Spletna cena: od 214,50 €

Tehnične značilnosti

Dimenzija vzmetnice:

200 x 90 x 12 cm

Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe