Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 800 EUR

Aktualno

Rezervirajte si svojo testno vožnjo!

Objavljeno: 12.01.2021
Pokrit električni skuter prihaja na ogled! V kolikor se zanimate za testno vožnjo izpolnite kontaktni obrazec , pošljite povpraševanje ali nas enostavno pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 19 01 .  Kliknite tukaj za več informacij o tehničnih lastnostih električnega skuterja.
Preberi več

Terapevtske vibracijske plošče

Objavljeno: 01.09.2020
Galileo plošče uporabljajo princip vibracijskega treninga, da stimulira naravni odziv telesa na vibracije.Telo spodbuja, da se odzove na vibracije z refleksom krčenja mišic od 25 do 50-krat na sekundo. To je prava novost na področju vadb, saj lahko sedaj optimalno obremenimo človeško telo medtem pa zmanjšamo obremenitev na sklepe, kite in vezi. Kliknite tukaj za več informacij o ponudbi naprav Galileo.
Preberi več

Aktivni invalidski voziček ZENIT

Objavljeno: 29.01.2020
Predstavljamo vam inovativni sistem zlaganja invalidskega vozička, ki ga je razvil proizvajalec OTTOBOCK in s katerimi je serijsko opremljen vsak aktivni invalidski voziček ZENIT. Sistem zlaganja je zelo preprost za uporabo, je pol avtomatski in zahteva le minimalno silo uporabnika. Kontaktirajte nas za predstavitev ali testiranje invalidskega vozička pri nas ali na vašem domu.
Preberi več

Na voljo novi modeli MOTOmed

Objavljeno: 26.11.2019
Novi modeli profesionalnih naprav za aktivno in pasivno gibalno terapijo MOTOmed že na voljo. Povprašajte nas za predstavitev in testiranje nove izboljšane naprave. Kliknite tukaj za več informacij o ponudbi naprav MOTOmed.    
Preberi več
Copyright © 2019 - 2022 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe