Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Aktualno

Ponosni smo na prejeto zahvalo!

Objavljeno: 18.06.2024
Prejeli smo zahvalo Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani (oddelek za delovno terapijo) za podporo in dolgoletno prostovoljno sodelovanje v visokošolskem strokovnem študijskem programu Delovna terapija. Ob 60. obletnici izobraževanja delovnih terapevtov Slovenije smo se 31. maja udeležili slovesnosti in podelitve na Otočcu. Ta zahvala je priznanje našemu prizadevanju za napredek delovne terapije in podporo bodočim strokovnjakom. Iskrena hvala Zdravstveni fakulteti za to čast! Skupaj gradimo boljšo prihodnost.
Preberi več

14. kongres zdravstvene in babiške nege

Objavljeno: 11.05.2023
Vljudno vabljeni, da obiščete naš razstavni prostor na 14. kongresu zdravstvene in babiške nege. Kongres poteka 11. in 12.5.2023 na Brdu pri Kranju (Kongresni center Brdo).    Povezave: splošne informacije o 14. kongresu zdravstvene in babiške nege program kongresa    
Preberi več

NOVO! Brezplačna izposoja električne negovalne postelje

Objavljeno: 10.05.2023
V vseh naših poslovalnicah ( Ljubljana , Maribor , Murska Sobota in Kočevje ) je sedaj možna BREZPLAČNA izposoja električne negovalne postelje s trapezom za obračanje, varovalnima ograjicama in mizico na naročilnico ZZZS šifra 0566 .  Brezplačno si lahko izposodite električno negovalno posteljo DALI ECONOMIC (več inofrmacij o postelji) . Več informacij o šifri ZZZS 0566 si lahko preberete tukaj  ali kontaktirate vam najbližjo poslovalnico ( Kontakti ).   Za naročilo ali rezervacijo pripomočkov lahko izpolnite kontaktni obrazec ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 19 01 .  
Preberi več

Priročnik za izdajo in izposojo medicinskih pripomočkov

Objavljeno: 15.03.2023
5. izdaja Priročnika za izdajo in izposojo medicniskih pripomočkov je pravkar prispela na zalogo. V priročniku se nahajajo posodobljene šifre ZZZS s pogoji za predpis glede na zdravstveno stanje in trajnostno dobo posameznega pripomočka vključno z novo šifro ZZZS 0566 za brezplačno izposojo električne negovalne postelje s trapezom za obračanje, varovalnima ograjicama in mizico.   Nudimo tudi hitro brezplačno dostavo, montažo, demontažo in odvoz postelje po celotni Sloveniji. Več informacij najede tudi v našem letaku, ki se nahaja spodaj med povezavami. V kolikor bi želeli brezplačni priročnik v tiskani obliki nas prosimo kontaktirajte s klikom na želim priročnik in vam ga bomo odposlali po pošti -  ŽELIM PRIROČNIK . Povezave: - priročnik za izdajo in izposojo medicinskih pripomočkov - pogoji in trajnostna doba šifre 0566 električna negovalna postelja s trapezom za obračanje, ograjicama in trapezom...
Preberi več

Platinasta bonitetna odličnost AAA 2021

Objavljeno: 30.03.2022
SOČA OPREMA d.o.o.  je ponosni prejemnik priznanja  Platinaste bonitetne odličnosti AAA 2021 Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. S pridobitvijo platinaste bonitete odličnosti izkazujemo, da smo zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner. Pomeni nam veliko priznanje in vzpodbudo, da še naprej vztrajamo na začrtani poti odličnosti. Z Bisnode certifikatom tako tudi v letošnjem letu dokazujemo svojo: varnost  - majhno verjetnost propada, insolventnosti, blokade ali izbrisa podjetja; uspešnost  – podjetje dosega nadpovprečne finančne rezultate; trajnost in stabilnost  - kontinuirano brezhibno poslovanje, brez negativnih dogodkov; vzornost in zanesljivost  - dobro plačilno disciplino. Certifikat je evropsko priznan in...
Preberi več

Rezervirajte si svojo testno vožnjo!

Objavljeno: 12.01.2021
Pokrit električni skuter prihaja na ogled! V kolikor se zanimate za testno vožnjo izpolnite kontaktni obrazec , pošljite povpraševanje ali nas enostavno pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 19 01 .  Kliknite tukaj za več informacij o tehničnih lastnostih električnega skuterja.
Preberi več

Terapevtske vibracijske plošče

Objavljeno: 01.09.2020
Galileo plošče uporabljajo princip vibracijskega treninga, da stimulira naravni odziv telesa na vibracije.Telo spodbuja, da se odzove na vibracije z refleksom krčenja mišic od 25 do 50-krat na sekundo. To je prava novost na področju vadb, saj lahko sedaj optimalno obremenimo človeško telo medtem pa zmanjšamo obremenitev na sklepe, kite in vezi. Kliknite tukaj za več informacij o ponudbi naprav Galileo.
Preberi več

Aktivni invalidski voziček ZENIT

Objavljeno: 29.01.2020
Predstavljamo vam inovativni sistem zlaganja invalidskega vozička, ki ga je razvil proizvajalec OTTOBOCK in s katerimi je serijsko opremljen vsak aktivni invalidski voziček ZENIT. Sistem zlaganja je zelo preprost za uporabo, je pol avtomatski in zahteva le minimalno silo uporabnika. Kontaktirajte nas za predstavitev ali testiranje invalidskega vozička pri nas ali na vašem domu.
Preberi več

Na voljo novi modeli MOTOmed

Objavljeno: 26.11.2019
Novi modeli profesionalnih naprav za aktivno in pasivno gibalno terapijo MOTOmed že na voljo. Povprašajte nas za predstavitev in testiranje nove izboljšane naprave. Kliknite tukaj za več informacij o ponudbi naprav MOTOmed.    
Preberi več
Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe