Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR
  • Domov
  • / Samoplačniška izposoja

Samoplačniška izposoja

V naših specializiranih prodajalnah poleg izvajanja izposoje medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS, ki jo predpiše izbrani zdravnik, omogočamo tudi samoplačniško izposojo najrazličnejših medicinskih pripomočkov iz naše ponudbe.

Pripomočke si lahko izposodite za krajše obdobje (npr. izposoja vozička za en dan, izposoja stopniščnega vzpenjalnika za čez vikend, izposoja električnega skuterja za en teden, izposoja naprave za aktivno in pasivno terapijo MOTOmed za en mesec) ali daljše obdobje, kjer izposojnino plačujete na osnovi mesečne položnice.

V primeru predčasnega vračila, vam preplačilo izposojnine vrnemo. Če pa imate na izposoji pripomoček daljše časovno obdobje, vam omogočamo odkup le-tega po sistemu, da se upošteva vsa že plačana dnevna oz. mesečna izposojnina.

Pripomočke lahko osebno prevzamete v naši prodajalni. V kolikor nimate možnosti lastnega prevzema, se lahko odločite tudi za našo dostavo in montažo pripomočkov. V tem primeru nas kontaktirajte na tel. št. 01 / 437 42 52 ali mob. št. 051 220 726 in vse potrebno lahko telefonsko uredite oz. naročite.

Razvili smo sistem samoplačniške izposoje, ki je prilagodljiv potrebam posameznika in omogoča, da se uporabniku zagotovi ustrezno oskrbo z medicinskimi  pripomočki tako v primeru poškodbe, po operativnih posegih, spremembi zdravstvenega stanja, daljši oskrbi v domačem okolju ali zgolj izposojo pripomočkov za krajše oz. turistične namene.

Za čas samoplačniške izposoje je zagotovljeno brezplačno redno vzdrževanje in vsa morebitna izredna popravila pripomočka. Servisiranje se izvede v našem servisu na lokaciji poslovalnice. Na vašo zahtevo možen tudi obisk servisnega tehnika na domu uporabnika pripomočka.

Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe