Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

SOČA OPREMA

V podjetju SOČA OPREMA d.o.o. skrbimo za oskrbo zdravstvenih ustanov in zavodov, bolnišnic, domov za starejše, fizioterapij, zdravilišč in končnih uporabnikov z medicinskimi pripomočki in opremo za nego, premeščanje, gibanje in terapijo.

Za potrebe oskrbe končnih uporabnikov z medicinskimi pripomočki imamo lastno mrežo poslovalnic oz. specializiranih prodajaln z medicinskimi pripomočki, ki so tudi registrirane kot izdajno mesto oz. pogodbeni dobavitelj na ZZZS, zato lahko pri njih dobite na izdajo ali izposojo tudi medicinske pripomočke, ki so predpisani na naročilnico ZZZS. V poslovalnicah pa je prav tako možno medicinske pripomočke kupiti oz. si jih samoplačniško izposoditi.

Našim strankam nudimo celostno strokovno podporo, saj imamo v naši ekipi usposobljene tehnike različnih strok, ki vam bodo strokovno svetovali in nudili pomoč pri izbiri najprimernejše rešitve za vaše specifične potrebe.

Z zavedanjem kako pomembna je poprodajna skrb za uporabnike medicinskih pripomočkov, zagotavljamo neprestano tehnično podporo in kvalitetne servisne storitve za pripomočke in opremo, ki jo dobavljamo.

Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe