Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR
  • Domov
  • / Servis, vzdrževanje in rezervni deli

Servis, vzdrževanje in rezervni deli

Z zavedanjem kako pomembna je poprodajna skrb za uporabnike medicinskih pripomočkov, zagotavljamo neprestano tehnično podporo in kvalitetne servisne storitve za pripomočke in opremo, ki jo dobavljamo.

V naši ekipi so usposobljeni tehniki različnih strok, ki bodo strokovno diagnosticirali napake ter v najkrajšem času pristopili k odpravljanju okvare. Poleg izrednih popravil, izvajamo tudi redne preventivne servisne preglede opreme, izdajo potrdil o ustreznosti naprav in pripomočkov ter oskrbo z rezervni deli.

Pripomočke in opremo, ki potrebuje servisiranje, lahko dostavite v katerokoli našo poslovalnico (Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Kočevje) ali nam sporočite vaše podatke, da se dogovorimo za servis na vaši lokaciji. V času servisiranja vam za večino pripomočkov in opreme lahko zagotovimo tudi nadomestni izdelek.

Širok nabor rezervnih delov, ki jih zagotavljamo, zajema vse od različnih dimenzij zračnic, plaščev, koles, platišč, zavor, sedežnih in hrbtnih bandaž, varnostnih koles, pletenic, ročajev, ležajev do plinskih vzmeti, daljinskih upravljalcev, pogonskih motorjev, napajalnikov, adapterjev, polnilcev, akumulatorjev in baterij ter ostalih rezervnih delov, ki se dobavljajo po naročilu.  

Z rednim vzdrževanjem medicinskih pripomočkov in opreme ter takojšnjimi odpravami morebitnih napak na opremi zagotavljamo varen in funkcionalen pripomoček uporabniku ter varno delovno okolje zaposlenim v zdravstvenih ustanovah. Prav tako na ta način podaljšamo življenjsko dobo pripomočkov in opreme ter zmanjšamo stroške izrednih popravil.

Za tehnično podporo in pomoč, naročilo popravila ali servisnega pregleda ter oskrbo z rezervnimi deli izpolnite kontaktni obrazec ali stopite neposredno v stik z nami:

Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe