Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR
  • Domov
  • / ZZZS naročilnica za izdajo in izposojo pripomočkov
Poiščite izdelek po ZZZS šifri

Poiščite izdelek po ZZZS šifri

ZZZS naročilnica za izdajo in izposojo pripomočkov

Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS in v naših specializiranih prodajalnah izdajamo v trajno last, izposojamo in servisiramo medicinske pripomočke, ki so predpisani na naročilnico ZZZS.

Na izbirnem meniju si lahko pogledate našo ponudbo in pogoje za pridobitev medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS, ki jo predpiše izbrani zdravnik.

V primeru, da je bila naročilnica vam oz. vašim svojcem že izdana oz. predpisana, se lahko oglasite v eni izmed naših specializiranih prodajaln za osebni prevzem pripomočkov. Če nimate možnosti lastnega prevzema, se lahko odločite tudi za našo dostavo in montažo pripomočkov.

Pripomočke lahko tudi elektronsko rezervirate oz. naročite našo dostavo tako, da izpolnite podatke spodaj v naročilnici (označeno z rdečo barvo in *) in obrazcu. Lahko pa nas tudi kontaktirate na tel. št. 01 / 437 42 52 ali mob. št. 051 220 726 in vse potrebno telefonsko uredite oz. naročite.

Kje boste prevzeli rezervirane medicinske pripomočke? *
Strinjam se, da podjetje Soča oprema d.o.o. interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.
Polja označena z * so obvezna!
Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe