Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

otroški MOTOmed Layson kidz - roke in noge

MOTOmed Layson kidz je nov izboljšan model naprave za aktivno in pasivno gibalno terapijo, ki je nasledil dosedanji otroški model Letto2kidz.

Naprava MOTOmed Layson kidz omogoča aktivno in pasivno gibalno terapijo rok in nog v ležečem položaju s funkcijo zaznavanja spazmov med potekom gibalne vadbe.

AKTIVNO gibanje s pomočjo motorja, tudi z minimalno mišično močjo in malo ali nič mišičnega napora lahko dosežemo enostaven prehod iz pasivnega k aktivnemu gibanju.

PASIVNO gibanje, omogoča nemoteno gibanje, ki pomaga pri sproščanju mišic v rokah in nogah.

AKTIVNO gibanje z lastno mišično močjo, uporabnik aktivno vadi s pomočjo nastavljivih stopenj težavnosti, kar predstavlja ustrezno in primerno vadbo za srce, ožilje ter mišice.

Z redno gibalno terapijo na napravah MOTOmed dosežete največji uspeh vadbe s kombinacijo aktivnega in pasivnega gibanja; v primeru utrujenosti ali pomanjkanju mišične moči motor naprave MOTOmed® samodejno prevzame vaše gibanje.

Mišice so sproščene v načinu pasivnega gibanja, vendar se medtem vseeno izboljšuje prekrvavitev in optimizira pretok kisika ter hranil. Po nekaj minutah vadbe se bodo vaše mišice aktivirane in nadaljevali boste lahko z aktivnim »kolesarjenjem«.

Gibalna terapija MOTOmed® je učinkovita terapija pri lajšanju posledic paralize, spastičnosti, splošne šibkosti in pomanjkanju gibanja.

Prednosti gibalne terapije z napravami MOTOmed®:

  • Aktivira ali povečuje preostalo mišično moč
  • Zmanjšuje spastičnost

MOTOmed navdušuje z enostavnim upravljanjem nastavitev, na dotik občutljivim zaslonom in svojim vizualnim izgledom.

S popolnoma novim 7-palčnim barvnim zaslonom na dotik je mogoče upravljati enostavno in intuitivno, kar ponuja inteligentne funkcije ter inovativne oblike. Barvni zaslon je primeren za enostavno in učinkovito dezinfekcijo ter brisanje.

Vse modele naprav je mogoče enostavno nadgraditi z dodatno opremo in s tem še izboljšati funkcionalnost. MOTOmed Layson ima med drugim tudi enostavno možnost nastavitev višine in globine, s katero se lahko uporabniku brez težav prilagodi višino glede na uporabnikove želje in potrebe.

Naprave MOTOmed so izdelane iz vzdržljivih visoko kakovostnih materialov kar omogoča enostavno čiščenje in dezinfekcijo ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

To je prepričalo tudi mednarodno priznano žirijo German Design Award 2019, ki je izdelkom MOTOmed podelila nagrado.

Tehnične značilnosti

Dimenzije (DxŠxV):

142–155 x 67–105 x 131–166 cm

Material:

kovina, plastika

Teža:

98 kg

Največja dovoljena teža uporabnika:

135 kg

Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe