Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 800 EUR

Aktualno

OBVESTILO O SPREMENJENEM DELOVNEM ČASU

Objavljeno: 13.03.2020
Spoštovane stranke, obveščamo vas, da naša specializirana prodajalna in izposojevalnica medicinskih pripomočkov  nemoteno posluje po SPREMENJENEM  delovnem času ( ponedeljek – četrtek 8.00 – 17.00, petek 8.00-15.00 ) z namenom preskrbe prebivalstva z medicinskimi pripomočki. Poleg izdaje in izposoje medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS vam omogočamo tudi nakup ali samoplačniško izposojo vseh medicinskih pripomočkov brez izdane naročilnice. Zaradi preprečevanja širjenja okužb lahko na tel. št. 01/437 42 52 ali mob. št. 051 220 726 naročite dostavo medicinskih pripomočkov na dom brez predhodnega obiska naše prodajalne. Z lepimi pozdravi, Soča-oprema d.o.o.
Preberi več

Aktivni invalidski voziček ZENIT

Objavljeno: 29.01.2020
Predstavljamo vam inovativni sistem zlaganja invalidskega vozička, ki ga je razvil proizvajalec OTTOBOCK in s katerimi je serijsko opremljen vsak aktivni invalidski voziček ZENIT. Sistem zlaganja je zelo preprost za uporabo, je pol avtomatski in zahteva le minimalno silo uporabnika. Kontaktirajte nas za predstavitev ali testiranje invalidskega vozička pri nas ali na vašem domu.
Preberi več

Na voljo novi modeli MOTOmed

Objavljeno: 26.11.2019
Novi modeli profesionalnih naprav za aktivno in pasivno gibalno terapijo MOTOmed že na voljo. Povprašajte nas za predstavitev in testiranje nove izboljšane naprave.    
Preberi več

Bliža se zima in s tem tudi sneg

Objavljeno: 25.11.2019
Zimski natik oziroma nastavek vam omogoča varnejšo uporabo bergel in palic v zimskih razmerah za hojo po snegu in ledu. Hitro in enostavno lahko spremenite iz navadnega natika v zimskega ali obratno. Za nakup zimskega natika sledite povezavi - NAKUP ZIMSKEGA NATIKA Za nakup zimskega nastavka sledi povezavi - NAKUP ZIMSKEGA NASTAVKA
Preberi več
Copyright © 2019 - 2020 SOČA-OPREMA d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe