Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Sedežna blazina EVOFLAIR

Sedežna blazina Ottobock Evoflair ima en sloj iz visco pene in dva sloja iz gel pene, ki ju je mogoče upravljati prek uporabniku prijaznega ventila.

Zgornja plast blazine je izdelana iz Geltouch pene, ki ima hladilne lastnosti. To pomaga zmanjšati površinsko temperaturo in pomaga zmanjšati tveganje za razgradnjo tkiva zaradi upravljanja mikroklimatskih razmer.

V sredinski plasti jo sestavljajo materiali, ki združujejo tehnologijo zraka in pene. Osredje blazine je iz visco pene, zunanji del blazine pa sestavlja pena iz gela.

Prilagodljive zračne celice povečajo stopnjo potopitve in zajetja v blazino ter povečajo površino med uporabnikom in blazino. To poveča učinek porazdelitve pritiska in udobje za sedečega posameznika.

Zrak se prilagaja z ventilom, ki je enostaven za uporabo in ga lahko uporabljate z eno roko, ne da bi potrebovali črpalko. To zmanjša potrebo po vzdrževanju in dodatnih delih, hkrati pa nudi najvišjo raven prerazporeditve tlaka in udobja.

Prevleka za blazino je izdelana iz zračnega mrežastega materiala, ki se zlahka čisti in omogoča pretok zraka. Prevleka je vodoodporna in se razteza na dva načina za boljšo skladnost oblike.

Izdaja na naročilnico 0802 - Blazina proti preležaninam za sedež enkratno doplačilo 226,09 € več >
Izposoja na naročilnico 0805 - Blazina proti preležaninam za sedež zahtevna enkratno doplačilo 151,95 € več >
Izposoja na naročilnico 0806 - Blazina proti preležaninam za sedež zahtevna brezplačna izdaja več >
Copyright © 2019 - 2023 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe