Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

MOTOmed Loop - roke in noge

MOTOmed Loop je nov izboljšan model naprave za aktivno in pasivno gibalno terapijo, ki je nasledil dosedanji model MOTOmed Viva 2.

Naprava MOTOmed Loop omogoča aktivno in pasivno gibalno terapijo rok in nog s funkcijo zaznavanja spazmov med potekom gibalne vadbe.

AKTIVNO gibanje s pomočjo motorja, tudi z minimalno mišično močjo in malo ali nič mišičnega napora lahko dosežemo enostaven prehod iz pasivnega k aktivnemu gibanju.

PASIVNO gibanje, omogoča nemoteno gibanje, ki pomaga pri sproščanju mišic v rokah in nogah.

AKTIVNO gibanje z lastno mišično močjo, uporabnik aktivno vadi s pomočjo nastavljivih stopenj težavnosti, kar predstavlja ustrezno in primerno vadbo za srce, ožilje ter mišice.

Z redno gibalno terapijo na napravah MOTOmed dosežete največji uspeh vadbe s kombinacijo aktivnega in pasivnega gibanja; v primeru utrujenosti ali pomanjkanju mišične moči motor naprave MOTOmed® samodejno prevzame vaše gibanje.

Mišice so sproščene v načinu pasivnega gibanja, vendar se medtem vseeno izboljšuje prekrvavitev in optimizira pretok kisika ter hranil. Po nekaj minutah vadbe se bodo vaše mišice aktivirane in nadaljevali boste lahko z aktivnim »kolesarjenjem«.

Gibalna terapija MOTOmed® je učinkovita terapija pri lajšanju posledic paralize, spastičnosti, splošne šibkosti in pomanjkanju gibanja.

Prednosti gibalne terapije z napravami MOTOmed®:

 • Aktivira ali povečuje preostalo mišično moč
 • Zmanjšuje spastičnost

MOTOmed Loop navdušuje z enostavnim upravljanjem nastavitev, na dotik občutljivim zaslonom in svojim vizualnim izgledom.

S popolnoma novim 7-palčnim barvnim zaslonom na dotik je mogoče upravljati enostavno in intuitivno, kar ponuja inteligentne funkcije ter inovativne oblike. Barvni zaslon je primeren za enostavno in učinkovito dezinfekcijo ter brisanje.

Vse modele naprav je mogoče enostavno nadgraditi z dodatno opremo in s tem še izboljšati funkcionalnost. MOTOmed Loop ima med drugim tudi enostavno možnost nastavitev višine, s katero lahko uporabniki brez težav prilagodijo višino glede na svoje želje in potrebe.

Naprave MOTOmed so izdelane iz vzdržljivih visoko kakovostnih materialov kar omogoča enostavno čiščenje in dezinfekcijo ter zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

To je prepričalo tudi mednarodno priznano žirijo German Design Award 2019, ki je izdelkom MOTOmed Loop podelila nagrado.

Tehnične značilnosti

Dimenzije (DxŠxV):

70 x 60 x 107–122 cm

Material:

kovina, plastika

Teža:

31 kg

Največja dovoljena teža uporabnika:

135 kg

Prednosti

 • Uporabniški meni na zaslonu v slovenskem jeziku
 • Barvni na dotik občutljiv zaslon velikost 7´´ (18 cm)
 • Pasivna vadba 1 – 60 obratov na minuto
 • Enostavno upravljanje
 • Motivacijski program (ni na voljo pri modelu Loop Light)
 • Pred nastavljeni terapevtski programi (ni na voljo pri modelu Loop Light)
 • Analiza med potekom vadbe in po končani vadbi
 • Vadba za simetrijo
 • Velika izbira dodatkov za fiksacijo, stabilizacijo, nadgradnja s FES elektro mišičnim stimulatorjem,...
Copyright © 2019 - 2024 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe