Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

ZZZS vloga za servis

Z rednim vzdrževanjem medicinskih pripomočkov in opreme ter takojšnjimi odpravami morebitnih napak na opremi zagotavljamo varen in funkcionalen pripomoček uporabniku ter varno delovno okolje zaposlenim v zdravstvenih ustanovah. Prav tako na ta način podaljšamo življenjsko dobo pripomočkov in opreme ter zmanjšamo stroške izrednih popravil.

Vzdrževanje in popravila zahtevnejših medicinskih pripomočkov, ki jih je uporabnik prejel na izdajo (v trajno last) na naročilnico za medicinski pripomoček, je za uporabnika pripomočka brezplačno, saj servisiranje krije ZZZS na osnovi Vloge za odobritev stroškov servisiranja medicinskega pripomočka.

Več informacij kateri pripomočki prejeti na izdajo (v trajno last) se servisirajo v breme ZZZS je navedeno pri posamezni ZZZS šifri na sledeči povezavi.

V primeru, da potrebujete servisiranje takšnega pripomočka, nas kontaktirajte, da vam bomo pomagali urediti vlogo in da se bomo dogovorili za termin servisnega pregleda, saj je obvezna priloga vloge tudi naš predračun.

Copyright © 2019 - 2023 SOČA OPREMA, medicinski pripomočki, d.o.o., Vse pravice pridržane.   Kolofon   Pogoji uporabe